ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

     
     
 

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ  
ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Οδική Βοήθεια - Γερανομεταφορές Νέος Κόσμος Αττική

Στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς η έγκαιρη παράδοση των προϊόντων και η συνέπεια στη μεταφορά διατηρεί εξέχουσα θέση.
 
Για το λόγο αυτό, η μεταφορική εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ” η οποία βρίσκεται στον Νέο Κόσμο Αττικής, πραγματοποιεί διαρκώς μεταφορές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας σταθερότητα και αξιοπιστία σε κάθε πελάτη.

Με τεχνογνωσία που αντλούμε τόσο από την εμπειρία μας στις μεταφορές όσο και από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, παρέχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε 100% εγγυημένες υπηρεσίες μεταφορών.

 
 
     
     
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
με συνέπεια και επαγγελματισμό την μεταφορά αντικειμένων, εμπορευμάτων αλλά και τη μεταφορά ογκώδη - βαρέων τύπου αντικειμένων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
Πιάνα, Χρηματοκιβώτια, Φωτοτυπικά, Όργανα γυμναστικής, Οικοσκευές, Έπιπλα, Ηλεκτρικές Συσκευές, Εμπορεύματα κ.α.

  ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ
Παρέχουμε υπηρεσίες ταχυμεταφορών - courier για την γρηγορότερη μεταφορά δεμάτων, χαρτοκιβωτίων και φακέλων με αυτοκίνητα τύπου van.

Χάρη στον σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, αλλά και χάρης στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ασφάλεια των αντικειμένων σας αλλά και την τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρόνων.

 


 

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Νέο Κόσμο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα