ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

 
     
     
 

  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ  
ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Οδική Βοήθεια - Γερανομεταφορές Νέος Κόσμος Αττική

Αν η μετακόμιση είναι αντικείμενο προβληματισμού για εσάς, για εμάς είναι μία εύκολη υπόθεση, αφού αναλαμβάνουμε να την εκτελέσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άμεσα και κυρίως οικονομικά εξυπηρετώντας άμεσα τον Νέο Κόσμο, την Αττική και όλη την Ελλάδα.

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ” η οποία βρίσκεται στον Νέο Κόσμο Αττικής, με αίσθημα ευθύνης εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρει σε κάθε πελάτη της αξιόπιστες και σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισεις, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

 
 
     
     
 
 
 
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΩΣΤΑ  
Έχοντας φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό μετακομίσεων μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας μετακομίσεις
 
  γραφείων
 
  σπιτιών
 
  καταστημάτων
 
  και κάθε μετακόμιση
 
Μεριμνούμε για όλες τις πτυχές που απαιτεί μια μετακίνηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία και τα καλύτερα υλικά συσκευασίας μπορούμε να αναλάβουμε το αμπαλάζ και την συσκευασία των αντικειμένων ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή κατά την μεταφορά τους στο νέο σας χώρο.

Η έμπειρη ομάδα μας θα χειριστεί τα υπάρχοντα σας με μεγάλη προσοχή και μπορεί να πετύχει την γρήγορη μετάβαση και διαμονή σας στο νέο σας χώρο, φροντίζοντας παράλληλα για την τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων όπου μας υποδείξετε εσείς.

 


 

Ακόμα, σε πολυκατοικίες που δεν διαθέτουν ασανσέρ ή η ανάβαση των αντικειμένων δεν είναι εύκολη, τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε αποτελούν την καλύτερη και πιο γρήγορη επιλογή για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

 


 

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Νέο Κόσμο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.