ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 
     
     
 

  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  
ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Οδική Βοήθεια - Γερανομεταφορές Νέος Κόσμος Αττική

Μείνατε με το όχημά σας στα μισά του δρόμου λόγω βλάβης ή κάποιου ατυχήματος; Δεν χρειάζεται άγχος. Εμείς είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, υπεύθυνα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ” η οποία βρίσκεται στον Νέο Κόσμο Αττικής, προσφέρει σιγουριά και εμπιστοσύνη στην οδική βοήθεια και στις μεταφορές οχημάτων εδώ και χρόνια στον Νέο Κόσμο και σε όλη την Αττική.

Ο επαγγελματισμός μας, το προσωπικό ενδιαφέρον για τον πελάτη, η άμεση ανταπόκριση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί, είναι αξίες που διακρίνουν και προωθούν την εργασία μας.

 
 
     
     
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
 
  Οδική βοήθεια σε μοτοσυκλέτες
 
  Οδική βοήθεια αυτοκινήτων
 
  Οδική βοήθεια επαγγελματικών οχημάτων έως 5 τόνους
 
  Μεταφορές οχημάτων έως 5 τόνους
 
Καθημερινή 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα!
Με τα σύγχρονα οχήματα που διαθέτουμε και άψογο επαγγελματισμό παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οδικής βοήθειας, αναπτύσσοντας σχέσεις απολύτου εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας.

Στην μεταφορική εταιρεία μας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση εξυπηρέτηση και στη διατήρηση της ασφάλειας του οχήματός σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του, στην περιοχή της επιλογής σας.

 


 

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Νέο Κόσμο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.